Preggo Pakker (Gravide)

Small (Brazil + Underben)725 kr
Medium (Brazil + Underben + Armhuler)850 kr
Large (Brazil + Hele ben + Armhuler)1095 kr

Info om Preggo pakker

Preggo er til dig der er gravid. I takt med at maven bliver større og alting generelt mere omstændigt, har Waxed udviklet de populære Preggo-pakker. Pakkerne er skræddersyet til gravide, så man i sin søde vente-tid ikke skal bekymre sig om man nu har fået det hele og står i nogle lidt uheldige situationer med skraberen. I Preggo-pakker er der sat ekstra tid af, da det ikke er muligt for dig at lægge på maven.

Det behøver ikke være besværligt at holde sig velplejet og lækker selvom maven fylder pænt Du vælger blot den der passer bedst til dig. Har du spørgsmål til behandlingerne er du velkommen til at ringe på telefon: 26 37 37 58.

Med Lycon voks kan du føle dig helt sikker gennem hele din graviditet.

Natural Birthing Company

Produkterne fra Natural Birthing Company er udviklet af jordemødre til kommende mødres unikke behov gennem graviditet og fødsel. Natural Birthing Company er skabt for at hjælpe dig godt igen en de udfordringer, du måtte støde på i din graviditet, og skabe en rolig tid for dig som nybagt mor. Produkterne er udviklet til din graviditet og tiden som nybagt mor – en særlig tid, hvor din krop forandres, og sindet skal vænne sig til en ny virkelighed. Selvom gener og ubehag i forbindelse med graviditet, fødsel og den første tid er ganske almindelig, kan de afhjælpes med hjælp fra produkterne. Alle produkterne er fremstillet af naturligt forekommende ingredienser og godkendt af Vegan Society. Med baggrund i jordemødrenes erfaring og naturens bedste ingredienser er Natural Birthing Company udviklet i samarbejde med aromaterapeuter og kemikere for at tilbyde de bedste kvalitetsprodukter og en helhedsoplevelse for både hud, krop og sind. Natural Birthing Company tilbyder det bedste til graviditet, mor og barn.

Der forhandles produkter fra Natural Birthing Company i klinikken.