Bryn og Vipper

Voks af bryn175 kr
Farvning af bryn160 kr
Farvning + retning af bryn265 kr
Farvning af vipper160 kr
Farvning af vipper og bryn + Retning af bryn375 kr
Vegansk lash lift inkl. farve550 kr
Vegansk brow lift inkl. farve + Retning af bryn550 kr
Vegansk lash & brow lift inkl. farve + Retning af bryn995 kr

Vegansk & økologisk lash & brow lift

Vegansk lash lift

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere. Lash Lift giver mere volumen og et smukt løft. Dine naturlige vipper bliver smukt buet, så vippebukkeren kan smides væk for evigt.

Et Lash lift kan være holdbart i op til 8 uger, men det anbefales ar få fornyet ca. hver 5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Et Vegansk Brow Lift holder ca. ligeså længe som et Vegansk Lash Lift.

Om behandlingen:
Fjern kontaktlinser inden behandling, kom uden øjenmakeup. Du har lukkede øjne undervejs. Først afrenses øjenområdet samt vipper med en specialudviklet Lash & Brow Shampoo. Derefter får du påsat en fugtgivende øjenmaske, som isolerer de nederste vipper fra de øverste. Dine vipper gives herefter en styrkende vegansk pre-treatment med Biotin (B-Vitamin). Så påsættes bløde silikoneforme på dine øjenlåg. Derefter løftes dine vipper forsigtigt op og fastsættes med en vandbaseret lim på formen. Så får vipperne først en vegansk og Økologisk Lifting lotion i ca 10-15min. Derefter en vegansk Setting lotion i 6-7min. Herefter kan de øvre vipper farves. Afslutningsvis får vipperne Aspire by Lash Bar Booster, som er en intens genopbyggende proteinkur. Du kan gøre vipper våde lige efter endt behandling – ikke mere 24 timers venten.

Vegansk brow lift

Er et løft til brynshårene. Her kan du få brynshår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning. Looket ‘brushed up brows’ er ligenu et super populært look. En regenererende bryns behandling, som får brynet til at fremstå fyldigere, ved hjælp af biotin, samt vores næringsfyldte booster. Vegansk og økologisk Brow Lift er den eneste af sin art, der plejer hvert enkelt bryns hår i dybden, og genopbygger det indefra. Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene samt lægge din yndlings makeup, og flere kan nu helt undvære brow gel efterfølgende.

Til info:
Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemisk påvirkning, og nogle vil derfor ikke altid opleve et optimalt løft. Det gælder uanset hvilket system som er benyttet. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette kan man dog med Aspires Lift system prøve at give et forsøg mere med det samme, men det er ingen garanti at vipper/bryn vil tage optmalt imod behandlingen.
Vi refunderer desværre ikke beløbet for et lift, der ikke har taget ved.

Allergi:
Er du i tvivl, kan du booke en allergistest.  Det tager ca. 15 min, og du skal derefter afvente 24 timer for evt. mild reaktion.