Om Waxed

Camilla

Mit navn er Camilla Thunberg Engelbrecht og jeg har arbejdet og specialiseret mig i skræddersyede voksbehandlinger siden 2013.
Jeg er perfektionist til fingerspidserne og sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse og det bedste resultat med hver enkelt voksbehandling om det er første gang eller gang nummer 100.

Gennem årene har jeg finpudset mine metoder og teknikker så du på den måde vil opleve en mild og skånsom voksbehandling hos mig.

I klinikken bruger jeg kun voks fra LYCON, der nyder et velfortjent ry som créme de la créme inden for hårfjerningsvoks. Alle produkterne fra LYCON er fremstillet af den fineste, naturlige harpiks, bivoks og aromaterapi, der giver fremragende resultater. Voksen fra LYCON anvendes ved lave temperaturer og derved opnås en plejende og fugtende effekt i luksusklassen for selv den mest sensitive hud.

Hos Waxed er det “MIG tid” og der vil altid være 100% fokus på dig og dine ønsker.

Pernille

Jeg hedder Pernille og er 28 år. Jeg er uddannet statsanerkendt kosmetiker, makeupartist, samt samt bryn og vippe expert.

Jeg har altid haft en passion for beauty og skønhed. Jeg har specialiseret mig indenfor voks siden 2018 og er expert helt ud til fingerspidserne. Jeg har speciale i både mandlige og kvindelige intimvoks og alle andre former for voks.

Jeg sætter en store ære i at give dig den bedste og mest trygge oplevelse hos mig. Hos mig kan du være sikker på et godt resultat samt grundig vejledning efter din behandling.